Aika jälleen ynnätä kulkuneen vuoden saavutukset yhteen neulomisen saralla. Vuosi alkoi riehakkaasti päätöksellä kuluttaa lankavarastoja urakalla pois, maaliskuu oli ns. hamsterikuukausi jolloin jatkoin vuoden alusta alkanutta lankalakkoa ja neuloin urakalla varastoja pienemmiksi. Kesää kohti vauhti hidastui ja kyllästyin pitämään kirjaa käytetystä langasta ja uusista ostoksista, alkoi vaan mennä maku tästä harrastuksesta. Samalla lopetin neulevihkoon töiden kirjaamisen ja aloin lisäämään neuleprojektit vain ravelryyn. Kuvienkin lisääminen sinne oli huomattavasti nopeampaa ja helpompaa kuin tänne blogiin, siitä pitkä blogihiljaisuus.

Mietinnän alla on blogin siirto Blogspotin puolelle vuodatuksesta, mutta siitä sitten myöhemmin jos saan päätöksen tehtyä. Nyt siis vuoden 2010 neulesaldo.

 

Langankulutus kuluneina kuukausina: 

- tammikuu 1,160kg

- helmikuu 1,090 kg

- maaliskuu 3,519 kg

- huhtikuu 1,082 kg

- toukokuu 0,656 kg

- kesäkuu 0,368 kg

- heinäkuu 1,013 kg

- elokuu 0,897 kg

- syyskuu 0,118 kg

- lokakuu 0,688 kg

- marraskuu 1,345 kg

- joulukuu 0,799 kg

Yhteensä siis huimat 12,735 kg!

 

Reippaat kaksi kiloa enemmän mitä edellisenä vuotena. Lankavarasto on kuitenkin paisunut urakalla, en halua edes laskea sitä nyt, toivottavasti ei ole ainakaan kauheasti enempää mitä viime vuoden inventaarion aikoihin.

 

Tässä vielä eri neuleiden jaottelut:

- neulepaitoja 15 kpl

- huiveja ja sukkapareja kutakin13 kpl

- pipoja/myssyjä 12 kpl

- kaulureita 6 kpl

- kämmekkäitä 5 kpl

- toppeja/liivejä,pannunalusia ja tiskirättejä kutakin 4 kpl

- lapasia, lasten vaatteita ja säärystimiä kutakin 3 kpl
 

- tunikoja, laukkuja ja pehmoeläimiä kutakin 2 kpl

- neulehameita 1 kpl

 

Uudelle vuodelle siirtyy keskeneräisiä neuleita yksi myssy, yksi tunika, yksi neulepaita ja yksi neuletakki. Kaksi ensimmäistä luultavasti valmistuvat ensimmäisen viikon aikana, kolmas seuraavaksi ja viimeistä odotellaan ehkä pidemmän aikaa, se nimittäin on aloitettu jo lokakuussa 2009.