Tänään piti vain neuloa, mutta jotain pientä piti näpertää välillä. Tein yhdeltä istumalta pari kännykorua ja korviksia. Huomaa kuinka tuottelias päivä on ollut, kun olin koko päivän kotosalla. Näitä päiviä on aika harvassa nykyään.

Ensimmäisiin korviksiin  pujotin korupiikkeihin Swarovskin biconeita kolmea kokoa ja käänsin pihdeillä pään lenkiksi, jonka kiinnitin korviskoukkuihin. Nopeaa ja jälki oli todella mainiota. Varmaan voi käyttää suuremmissakin juhlissa. Nuo kristallit ovat vaan niin kalliita, ettei niitä viitsi kovin paljoa käyttää. Lisäksi koukkujen on pakko olla sterling-hopeaa tai kultaa, että voin itse käyttää niitä saamatta allergisia oireita.


117271.jpg

Maanantaina vieraillessani Helmimeren myymälässä sinne oli saapunut juuri uusia helmiä Tsekistä, kaikkia ei oltu keritty laittaa edes vielä myyntiin. Jänniä kumista tehtyjä piikkihelmiä ostin muutaman, niitä on joskus näkynyt nuorten liikkeissä myytävissä koruissa, mutta en ole ikinä sattunut muualla näkemään. Harmillisesti samoja värejä oli valikoimassa vain yksi tai kaksi, joten jouduin tyytymään muutaman hajaväriin.

Korvakoruissa pujotin helmen 0.8mm hopealankaan, jonka päihin kiersin silmukat pihdeillä. Ylijäämän silmukasta kiersin helmen juurelle kierteeksi, jotta niistä tulee varmasti kestävät. Toisen puolen kiinnitin koukkuun ja toinen jäi korun alapuolelle koristeeksi. Myöhemmin siihen voi lisätä jonkun muun helmen tai maskotin, jos siltä tuntuu.


117270.jpg

Kännykoruun kiinnitin yhden shokkivärisen helmen yksinkertaisesti koruvaijerilla ja kiinnityshelmillä. Toisen pään lenkkiin laitoin monikerroksisen välirenkaan ja toiseen kolme yksinkertaista välirengasta, jotka heiluvat kivasti käytössä.

117268.jpg

Toisessa kännykorussa pujottelin vaijeriin ensin kukkamaskotin, sitten vuorotellen 6/o ja 10/o helmiä. En pidä pitkistä kännykoruista, kun ne takertuvat joka paikkaan, joten tästäkin mallista tuli aika lyhyt. Onneksi löytyi samaa sävyä helmiä kuin tuo kukka, valikoimani kun on keskittynyt aika lailla viininpunaiseen ja mustaan.

117267.jpg