Ulkomaiselta WoolGirliltä saapui tänään paketti, joka oli pakattu aivan erilailla kuin suomalaisten liikkeiden langat. Pahvipaketin avattuani vastassa ei ollut kasa kuplamuovia tai tyhjyys, vaan lilaa ja hempeän mintunvihreää silkkipaperia. Paperien syvyyksistä löytyi muoviin kääritty pienempi paketti, joka oli todella ihastuttava.

783003.jpg

Vyyhdit oli kääritty vielä kertaalleen silkkipaperiin, joka oli kiinnitetty nauhalla. Mukana oli minivyyhti-maistiainen jotain lankaa, huuhteluaine langoille, sekä pieni kirjekuori johon oli laitettu kuitti henkilökohtaisin terveisin. Selvästi tämän kaupan pitäjä haluaa pitää asiakkaistaan erittäin hyvää huolta.

Tilaamiini lankoihin olen myös erittäin tyytyväinen,molempien väri on juuri sellainen mitä kuvittelin ja toinen vyyhti oli tuplasti suurempi mitä kuvittelin, nimittäin kaikkien lakojen kohdalla sivuilla ei mainittu vyyhdin painoa, vain lankamäärä. Toinen vyyhti oli siis odotetusti 57g (2oz), mutta suurempi jopa 110g (4oz). Suunnittelin tilaavani toisen vyyhdin jos väri on hyvä, että saan kunnon huivin aikaiseksi, mutta siinä ja siinä riittääkö tuo 110g jo huiviin.

783006.jpg

Tämä isompi vyyhti oli siis Miss Babsin 100% Superwash Wool Sock yarn värissä Peacock Variation ja paksuus on Kitten Mohairin luokkaa. Pienempi vyyhti oli Liisu Yarnin 75% Superwash/25% Mohairlankaa värissä Purple Rain.