Lankahamsterikuukausi on juuri alkanut, eli nyt lankalakkoillaan ja neulotaan paljon lankoja pois varastosta. Omana tavoitteenani oli ainakin yhden paksumman neulepaidan neulominen, sekä sitten viimeisiä lämpösiä asusteita tälle talvelle ennekuin on aika siirtyä kevätvaatteisiin.

Väsäsin itsekin ehdotelman hamsteriblogin napiksi, mutta ehdotelmani lähti sen verran myöhässä, että toinen oli jo valittu. laitanpa tähän nyt kuitenkin oman nappini näytille, näin hamsteroinnin kunniaksi :)  Kuvassa söpöilee edesmennyt venäjänkääpiöhamsterini.

 

Lankalakko sujui hyvin helmikuussa, lankaa ei tullut ostettua yhtään, ainut varastoihin liikkunut lanka oli peräisin neulapalkkioista, eli valuutta ei niistä liikkunut. Saldo jäi hieman aiottua pienemmäksi, sillä kuukauden vaihtuessa yksi keskeneräinen paita ei valmistunutkaan, kymmenisen senttiä puuttuu vielä helmasta. Sen saldo tulee sitten maaliskuulle, mutta sitä ei lasketa hamsterisaldoon, sillä kaikki kilpailutyöt pitää aloittaa ja lopettaa maaliskuun aikana. Helmikuussa tuli kuitenkin neulottua päälle kilo, 1090 grammaa, eli ei mitenkään paha. Suht vähän töitä kuitenkin valmistui, mallineule, pipoa, myssyä, lapasia ja pari lyhythihaista raglanpaitaa. 

Maaliskuun hamsteroinnissa tavoitteena on neuloa ainakin kilo lankaa, mieluusti puolitoista, mutta kattoo nyt miten kerkiää. Jos työtilanne jatkuu samanlaisena niin viikoissa on aikas monta vapaapäivää, jolloin sitten tulee neulottua työhakemusten kirjoituksen lomassa..

 Edit: Siirsin tuon omatekemäni napin tuonne sivupalkkiin, tänä vuonna lankahamstereilla on sitten kaksi nappia :)