Taas venähtänyt blogaus kun en osaa siirrettyä omalle koneelle kvuia suoraan kamerasta vaan ne pitää siirtää toisen koneen kautta. Tässä kuitenkin miehen kummille valmistunut tilaustyö, Minttumaari-huivi Ullasta. Toivottavasti on mieleinen.

1521450.jpg


Itselle on valmistumassa mahdollisesti kevätjuhlaan Novitan Virkkauslangasta (ohuesta!) Swallowtail Shawl-huivi, jos selviydyn lopuista 5 nurin yhteen kavennuksista.


Muuta valmistunutta on paperinarusta rose-tekniikalla tehty seinäkoriste. Kukkaset siis tehty tolla laitteella yksitellen, yksi kukka koottu virkkaamalla keskusta ja sitten erillsiet kukkaset kiinnitetty toisiinsa ohuella ompelulangalla. Eteisessä tuo kukkakoriste meillä nyt riippuu, pituutta hökötyksellä joku 1,7m.

1521396.jpg

1521464.jpg


Tein myös elämäni ensimmäisen ryijyn, ommellen. Suunnittelin kuvion ensin millimetripaperille (huom. yksi nukka ei ole ruutu vaan pystyssä oleva suorakaide). Nukkana käytin joskus alesta ostettua isoveikkalankaa. Väreinä taustana musta ja kuviossa purppuraa ja yksi säie jotain sekalaista kirjavaa sukkalankaa.

1521385.jpg

Ryijy on jo valmis, mutta jostain syystä siitä ei löytynyt tuoreempaa kuvaa kuin tämä. Ylä- ja alareunan käänteet ovat kyllä vielä ompelematta, eli ei vielä seinälle saa ripustettua.Pohjakangas on Wetterhoffilta ostettu jämäpala, joka oli tarjouksessa. Valmiin ryijyn koko on noin 50x30cm.

1521418.jpg