Ohjelmassa oli jo parina kesänä ollut perinteinen reissu miehen kummien luokse Helsinkiin. Shoppailun lisäksi ohjelmassa oli ensimmäisenä iltana vierailu neulontamiitissä Cafe Ursulassa. Siellä viihtyi monta tuntia keskustellen samanhenkisten ihmisten kanssa :) Monet olivat käyneet lankakaupoissa vierailulla ennen miittiin tuloaan, minä sen olin vielä välttänyt, tarkoituksena kun oli poiketa tiistaina sitten Menitan Outlettiin.Tiistaina kävimme myös Korkeasaaressa pitkästä aikaa, kuvia tulossa myöhemmin.

Outletissa olin päässyt vierailemaan kerran aikaisemmin. Sieltä helposti lähtee vaikka mitä mukaan, Tampereen kaupoissa ei monia siellä myytäviä lankoja löydy. Nytkin kun "vain kerran vuodessa" tulee siellä vierailtua, niin mukaan lähti vähän enemmänkin lankaa. Kaikelle kyllä on valmis projekti suunnitteilla, ainakin tällä hetkellä :)

1248822823_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukaan tarttui:

- 400g Drops Cotton Viscosea tummanviolettina

- 100g Schachenmayr nomotta Regia Bamboo Coloria harmaana

- 100g CEWEC California Salidaa sinikirjanvana ja 100g harmaakirjavana

- 280g Tekstiiliteollisuuden Huopalankaa viininpunaisena

 

Cotton Viscosesta tulee jonkinlainen viileä kesäpaita (vielä on kesää jäljellä..), huopalangasta talveksi neuletakki (saattaa olla että joutuu ostamaan toisen vyyhdin vielä myöhemmin) ja sukkalangoista tietenkin sukkia. Tuo Regian bambusukkalanka kiinnostaa erityisesti, että millaista se on neuloa ja miltä tuntuu jalassa.

 

Huimasti olen tässä kuussa ehtinyt lankaa ostamaan, mutta nyt lomalla on toisaalta ehtinyt paljon neuloakin. Ja nuo poistolangat nyt oli aivan pakko ostaa, kun Noita tavanomaiseen tapaansa vaihtaa värivaihtoehdot lähes kokonaan puolivuosittain. Usein samaa väriä ei sitten enää toista kertaa tule, paitsi nämä perus - valkoinen, musta, harmaa. Ehkä tässä voisi olla pienen lankalakon aika, syksyksi/talveksi pitäisi aloittaa jo villapaitoja, neuleliivejä alkaakin olla jo tarpeeksi ;)