Päivä alkoi tänään lupaavasti, tein pitkään nukkumisen ennätyksen ja "aamu" kului hyvin hitaalla sytyksellä. Olo oli niin seis etten jaksanut neuloa, joten siivoilin vähän ja sitten olikin jo ruoka-aika. Kävimme vaihteeksi miehen kanssa läheisellä hotellilla syömäss, heillä on aivan mahtavat hampurilaisateriat, kunnon ravintolatyyliin ja edullisesti. Kesän huomasi annoksesta, nimittäin talven nuutunut, läpikuultava salaattisilppu oli vaihtunut kunnon vihreisiin salaatinlehtiin.

Illemmalla sain ommeltua boleron minihihat kuntoon ja tehtyä reunoille muutaman kerroksen ainaoikein -huolittelun. Bolerosta tuli todella kiva ja haluan toisen samanmoisen, mutta erivärisen. Kuvaa ei vielä ole otettuna, musta bolero kun vaatisi alle jonkun muun paidan kuin mustan ja päivän säätila ei oikein ole ollut kuvausotollinen. KYH#6 on siis nyt kuitenkin valmis.

Kesken vain tämän viikonlopun aloitukset, raglantunika (KYH#10) ja muovipussisäkki (KYH#11). Huomenna sitten jälleen jotain uutta, luultavasti uusi tiskirätti, toista boleroa tai sukkia.