Haarukkapitsihuivi vuosikertapuuvillasta valmistui jo viime vuoden puolella, mutta oli jäänyt pingottamatta, kun mietin pitäisikö siihen kiinnittää tupsut alareunaan. Sain pingoituksen viimein hoidettua, mutta osa huivin kuvioista kupruilee silti, kai tuo puuvilla on sen verran jämäkkää, ettei veny kostutettunakaan.

1314096.jpg

On tuo huivi ihan nätti, mutta en kyllä osaa tuollaista pitää. Reuna on aivan liian kevytkeskustaan nähden ja sitä ei vaan saa nätisti aseteltua harteille. Ehkä parempi käyttökohde olisi kaulahuivina, mutta ehkä vähän liian iso siihen, huiville tuli kokoa jopa 170x70cm.

Luna Moth Shawl valmistui hitaasti, mutta varmasti. Mallikerta ei varsinaisesti ollut vaikea, mutta  kaaviota piti seurata rivi kerrallaan viivottimen avulla ja se oli jotenkin hankalaa.  Käytin huiviin lopulta vain yhden 50g vyyhdin Knit Picksin Shadowta (väri Jewels), vaikka varasin siihen kaksi. Huiviin kului aika tarkkaan 50g, päättelyiden jälkeen lankaa jäi huimat 1,3m. Huivi on paljon kolmiomaisempi mitä olen aikaisemmin neulonut. Mielestäni pitsihuivissa kuuluu olla pitkät "siivet", jotka laskeutuvat nätisti harteilta alas.

1314097.jpg

Ihan kiva, mutta ehkä menee lahjaksi joskus. Lanka on tosi keveää ja pehmeää, mutta ei oikein sovi juhlahuiviksi meleeratun langan takia. Malli on kyllä kaunis, mutta luultavasti kokeilu jää tähän yhteen.