Nyt on menossa viimeinen kouluviikko ennen työssäoppimisjaksoa, joka kestää kahdeksan viikkoa. Vähän jännittää, mutta kiva päästä tekemään oppimiaan asioita alan yritykseen. Minut siis saattaa nähdä helmi-maaliskuun aikana Pirkanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:n toimipisteessä Verkarannassa :)

Tänään sain haettua postista SRPY:n lähettämän yllärin, joka oli kivasti synttärilahja. Paketin olisin saanut syntymäpäivänäni eilen, jos vain olisin jaksanut raahautua postiin pitkän päivän jälkeen. Vähän harmittaa oma saamattomuus, mutta ilahduttaa paketti nytkin. Kameran kytkemisessä tietokoneeseen on ongelmia edelleen, joten en saa laitettua kuvia tähänkään postaukseen. SRPY:n paketti sisälsi saranallisen metallirasian (menee heti käyttöön kirjontalangoille, jotka eivät enää mahdu kokonaan entiseen säilytyslootaansa), Haribon nallekarkkeja (ainainen lempparikarkkini :P), söpö lammaskortti, salamanteri (lisko) kirjontapakkaus saksien"perän" tekemiseen ja ristipistelty tyyny. Tuolle tyynylle ensinnä käyttötarkoitukseksi tuli mieleen neulatyyny, mutta ei sitä kyllä sellaisena viitsi käyttää, menee käytössä pilalle :D Oma SRPY:ni oli siis Kati.

1267911.jpg
*Edit 4.2.08* Miehen koneen kautta siirretty kameran kuvia ja näin vihdoin päättyy kuvaton blogaus.


Eilisten synttärien kunniaksi lahjoin itseäni langalla :) Kävin koulun jälkeen Hämeenlinnan ihanassa pikkuisessa lankakaupassa nimeltä Villa Mokka. Kaupalla on myös oma blogi.

1267908.jpg

Fritidslankaa menin pääasiassa hakemaan, siitä tulee pari patalappuja, mutta heräteostoksena mukaan tarttui kimaltelevaa viininpunaista Moonlight-lankaa, jota en ole ennen nähnyt. Langan valmistaja on schoeller-stahl. Villaa lanka sisältää jopa 65%, vaikka ensinäkemältä sen luulisi olevan pelkkää muovia, eli tekokuitua. Kolmesta pikkunyssykästä (25g=55m) voisi tulla pikkuruinen juhlalaukku. Trekkingin käsinvärjätystä sukkalangasta? tulee varmaankin pitsihuivi, ehkä Shetland triangle tai Fruit basket shawl, johon yksi vyyhti riittäisi (100g = 420m). Väri on todella herkullinen liukuva sininen, joka muuttuu syvän sinisestä lähes mustaan tummansiniseen.