Parisen päivää sitten tuli täyteen jo kaksi vuotta blogini taipaleessa. Aika on kulunut huomaamatta. Välillä päivityksiä on ollut todella harvakseen, mutta yritän parantaa tapani ja blogata edes parin viikon välein. Töitä valmistuu tasaiseen tapaan ja bambuhupparin takakappale on jo valmis, etukappale alussa. Malli on yllättävän pitkä, tein vartalo-osasta lähes 10cm lyhyemmän kuin ohjeessa, ettei helma riipu polvissa. Käsialani on yllättävän tiukkaa, toivottavasti paidasta ei tule makkarankuori, kun sitä ei voi ennen kasaamista sovittaa. Lähipiirissä on syntynyt pieni tyttövauva, joten olen neulonut myös vauvakokoisia sukkia, kaulahuivin ja myssyn. Ehkä voisi jonkin pienen neuletakinkin väsätä :)


Pari viikkoa sitten valmistunut shettis on vihdoin pingotettu ja kuvattu. Tämä on kolmas neulomani Shetland triangle -huivi. Lanka on itse Cool-Aideilla värjättyä Wetterhoffin Sivillaa. Tarkoituksena oli käyttää 50g vyyhti kokonaan ja se loppuikin kesken päättelykerroksen, vaikka viimeisestä neulekaaviosta jätin 4 viimeistä kerrosta tekemättä.

1708508.jpg

Toisen kaavion toistoja tein yhden enemmän kuin ohjeessa, eli 9. Päättelykerroksesta viimeiset 20cm jatkoin toisella värjätyllä vyyhdillä, josta ei tullut saman väristä kuin ensimmäisestä värjäyserästä, mutta värisävy oli tarpeeksi lähelle kuitenkin. Huivi on siniseen taittuva vaalea lila, jossa on lähes valkoisia/hailakan sinisiä kohtia, toinen värjäyserä tuotti vaaleanlilan langan, jossa on selvästi sinisiä ja punavioletteja kohtia.


1708510.jpg

Malli: Shetland triangle
Lanka: Wetterhoff Sivilla, käsinvärjätty lila, 50g
Puikot: 4,0mm
Koko: 50x110cmEdit:
Uusi Ulla on ilmestynyt, muistakaa käydä katsomassa. Tässä numerossa on erityisen paljon sukkia.