Kädentaidot 2006 olivat ja menivät, kävin kiertelemässä perjantaina sekä sunnuntaina. Perjantaina olin koko päivän ja sunnuntaina piti käydä hakemassa vielä pari mieleen jäänyttä juttua. Messut kun ovat vain kerran vuodessa :D Perjantaina heti aamusta olin bussipysäkillä keskustorilla ja odotin myöhässä olevaa nro1:tä parinkymmenen muun kanssamatkustajan kera. Bussi tuli vartin myöhässä ja oli jo tupaten täyteen ahdettu Hämeenkadun alkupään pysäkeillä. Kuski kuitenkin otti muutaman kyytiin ja onnistuin tunkemaan mukaan muutaman onnekkaan kanssa. Tunnelma oli erittäin tiivis, matkalla melkein jokaisella pysäkillä otettiin mukaan vielä 1-2 matkustajaa. Messut olivatsiis jo alkaneet kun puoli kahdentoista maissa bussi saapui Pirkkahallille (sillä oli joku uusi hieno nimi jo, mutta enpäs muista..).

Perjantaina ostin korutarvikkeita Ullalta (Maarian korupaja) ja Riikalta (Helmimeri). Wetterhoffilta ostin tummansinistä Silviaa kolme vyyhtiä ja muilta lankakojuilta puikkoja. Lisäksi löysin hauskan kaurajyviä sisältävän Pipityynyn, joulukorttiaineksia ja Austermannin Step-sukkalankaa. Sunnuntaina mukaan tarttui Addin kullattuja pyöröpuikkoja tarjouksesta 3,5€/kpl, Novitan Teddy lankaa, vyyhdinpuut, helmikorukirja, korukiviä, sormuspinna ja sahanteriä. Lisäksi oli pakko käydä hakemassa pari vyyhtiä viininpunaista Silviaa. Ihan tuotteliaat messut siis, viihdyin kovasti.

Messujen jälkeen olen neulonut pitsihuiveja ja tehnyt ihan muutamia koruja, joista ei ole vieläkään kuvia edellisten lisäksi. Ehkä sitten jouluna viimeistään. Pakko on kyllä hehkuttaa, Dropsin Alpaca on pehmeintä ja ihaninta lankaa, mitä olen koskaan neulonut. Ajattelin että Kitten mohair on pehmeää, mutta se on teräsvillaa tuohon alpakkaan verrattuna. Värejäkin on aika runsaasti, sitä voi tilata myös suoraan tuottajalta. Tämä oli helpotus, kun ensin kuulin että tamperelainen lankaliike poistaa sen valikoimistaan vuodenvaihteessa.