Ihanaa, viikonloppu edessä ja kerkiää tekemään paljon enemmän. Olen jo aloittanut neulomaan kissaa Novita Fani Tango ja Novita Wool langoista. Tästä katista tulee hieman kirjavampi kuin esikuvansa. Häntä ja vartalon alku valmiina, kahdella langalla yhtä aikaa on nopea neuloa ja kun ei tarvitse mitään kummallisempaa tehdä kuin lisätä ja vähentää silmukoita, niin voi samalla tehdä muutakin. Tuo punainen nauha on merkkinä mistä vartalo-osuus alkaa. Kevät-huivi on vielä kesken, edistyy pikkuhiljaa muutaman kymmenen kerroksen päivavauhtia. No, ei sitä tällä kesäkuumalla voisikaan pitää :D

119704.jpg

Äidille valmistui hieman myöhäinen äitienpäivälahja: siemenhelmistä ja putkihelmistä kasattu kolminkertainen kaulakoru. Lisäsin vielä sydänhelmen tuomaan jotain erikoisuutta, pelkällään koru oli jotenkin liian yksinkertainen, vaikka siitä tuli juuri sellainen kun suunnittelin.

119705.jpg

Kuvasin myös ensimmäisen helmikoruni, johon eilen tein sopivat korvikset. Ideana on hematiittirenkaan sisällä oleva punainen kristalli, jota pitää paikallaan pari siemenhelmeä. Alempana toinen kokeiluni: mustista helmistä ristikkorakenne, jonka keskellä ja vieressä on punaisia tikarihelmiä.

119710.jpg

119709.jpg

Tänään harjoittelin urakalla hopealangan taivuttelua silmukaksi. Lisäilin yhteen korupiikkiin yhden sydänhelmen ja kolme siemenhelmeä, jonka kiinnitin hopeaketjuun. Todella kesäisen oloinen rannekoru, jäi heti käteen käyttöön sovituksen jälkeen.

119711.jpg

Kyllä tämä tästä, pitäisi vielä kehitellä jokin neulontatyö, mitä voisi ilman ohjetta rannalla väkertää. Tuon pitsihuivin mallikerta on vielä liian monimutkainen muistaa.