Nyt on kiire vähän hellittänyt ja tuon Kevät-huivin valmistumisen lisäksi olen saanut neulottua Terttu-huivia eteenpäin. Nyt valmiina on 3 päällekkäistä ruuturiviä, kun ohjeen huivissa laskeskelin niitä olevan 7. Periaatteessa melkein puolessa välissä nyt, mutta huivi levenee kokoajan, joten langankulutus kasvaa silmukkamäärän kasvaessa. Pahoittelen ttummaa kuvaa, valaistus on vähän huono kun ei ole päivänvaloa.

414135.jpg

Korurintamallakin tapahtuu kokoajan parin korun viikkovauhtia. Olen ollut kaameassa flunssassa viimeisen viikon, joten viikottainen hopeakurssi jäi jälleen väliin ja se harmittaa kovasti, kun tapaamiskertoja on enää neljä jäljellä. Nyt alkoi päänsärky, mutta toivotaan että se ei liity tähän flunssaan...ei oikein kiinnostaisi saada tähän päälle vielä jotain jälkitautia.

Tein pitkästä aikaa kunnon silkkilankaan solmitun helminauhan, mutta siitä ei ole kuvaa, koska se meni työkaverille valmistujais/synttärilahjaksi. Toivottavasti oli mieleinen, vaikea välillä arvailla minkälainen koru on kenenkin tyyliin sopiva.