Maaliskuussa olin  mukana lankahamstereissa, eli lankaa piti kuluttaa varastoista pois ja samalla olla ostamatta varastoon mitään uutta. Lankeamisia ei sattunut, yhden langan ostin tilaustyöhön, johon sopivaa lankaa ei löytynyt omista varastoista. Tilaustyöhön langan hankkiminen oli hamsterisääntöjen puitteissa.

Koko kuukautena en ollut monena päivänä töissä, joten neulomisaikaa riitti. Tein pari suunnitteilla ollutta neulepuseroa joiden langat oli ostettu ajat, sitten samoin paljon erilaisia pannunalusia ja -lappuja jämälangopista sekä kaikennäköistä tarpeellista. Hamsterikuun parissa ja pari siihen kuulumatonta työtä mukaan laskettaessa, neuloin maaliskuun aikana ennätykselliset 3519 grammaa eli lähes kolme ja puoli kiloa lankaa.

Pari kertaa olen kuukaudessa neulonut yli pari kiloa kun kulutusta olen seurannut, mutta tämä oli ihan uutta. Enemmänkin lankaa olisi varastoista hävinnyt, jos paksuja lankoja olisi riittänyt. Nyt lankavarastosta löytyy eniten ohuita sukkalankoja sekä vajaita keriä, jotka pitäisi laittaa erikseen lootaan jämälankapeiton virkkuuta varten. viime syksynä muutaman tilkun peittoon jo virkkasin, mutta nyt kun lankoja on taas lisää, niin sitä voisi jatkaa.

Kummasti nyt hamsterikuun jälkeen en ole pahemmin lankaa sortunut ostamaan: yhteen kesken jääneeseen paitaan lisää lankaa että sain sai neulottua loppuun, sekä paria muuta ihan muuten vaan :)

 

Laitetaas tähän vielä muistiin vuoden lankakulutuksia, eli 

- tammikuu 2010   1160 grammaa

- helmikuu 2010     1090 grammaa

- maaliskuu 2010   3519 grammaa

- huhtikuu 2010      502 grammaa (14.4.2010 mennessä)

 

     eli kulutus yhteensä vuonna 2010 tähän mennessä  6,271 kiloa ja lankavaraston koko 9,738 kiloa. Tarvii tehdä uusi lankainventaari kun jämälangat on lajiteltu ja lankavaraston koko on pienentynyt lisää, laskuissa kun voi aina sattua virheitä.