Varastolankojen kuluttaminen etenee hitaasti, mutta varmasti. Calorimetryn jälkeen on syntynyt Teddy-langasta kissapipo, joka oli erittäin helppo tehdä ja on ollut kovassa käytössä kovien pakkasten takia. Kuvassa väri on vääristynyt, poikeasti tuo väri on semmoinen petroolinsininen/vihertävä, ei vaaleansininen :D

411057.jpg

Tänään sain myös ikuisuusprojektihuivini valmiiksi. Sisulla tein loppuun, vaikka lanka oli niin karheaa, että sitä ei ollut mukava neuloa ja mallikuvioon sattui useita virheitä, jotka huomasin vasta kerroksia myöhemmin. Huivia sais siis vuorotellen purkaa ja kutoa. Nyt se on siis valmis, kun sen heinäkuun alussa aloitin. Ensimmäinen blogimerkintäni käsitteleekin tätä huivia. Eihän tässä mennyt kuin reilu 7 kuukautta, toivottavasti tämä silti hyväksytään hamstereihin ikuisuusprojektina.

Pingotettuna huivin koko on 145x80cm.
411054.jpg

Tuo liukuväri on kyllä aivan ihana, vaikka lanka onkin paljon karkeampaa kuin kitten mohair. Työtäneuloin vaihtelevasti 5-6.5mm puikoilla, kun tarvitsin puikkoja välillä muissa töissä ja niitä tuli sitten vaihdeltua. Eipä pingotetussa huivissa kuitenkaan näy mitään eroja tiheyksissä. Tässä vielä lähikuvaa kuviosta, jossa värit toistuvat todenmukaisemmin.

411056.jpg

Huivi näyttää hauskalta kastelun jälkeen, se kimmeltää kuin olisi pieniä helmiä täynnä. Tuo tummempi kohta johtuu siitä, kun tökkäisin sitä sormella ja vesipisarat imeytyivät lankaan.
411055.jpg