Hamsterikuu vei hetkeksi neulomisinnon, alkukuusta ei montaa neuletta syntynyt. Koko kuukauden saldo oli kuitenkin ihan hyvä. Sain tilattua yhteen paitaan lankaa lisää, joten se valmistui viimein. Neuloin myön viime marraskuusta lähtien kesken ollutta Luminen-neulehupparia eteenpäin, mutta sen palmikot vaativat keskittymistä, joten se ei oikein ole aivoton neule.

Huhtikuun aikana tuli neulottua varastoista pois yhteensä 1082 grammaa lankaa, mutta lankaa tuli ostettua lähes kilo. Varaston määrä kuitenkin pyörii siinä kymmenen kilon paikkeilla, joten olen ihan tyytyväinen. 

Olen päättänyt tehdä loppukevään ja kesän neuleita niistä kivoista langoista, joita olen säästellyt siihen johonkiin ihanaan neuleeseen. Lopulta, eikös neulomisen pitäisi olla ihanaa ja hauskaa, käyttäen ihanaa lankaa, eikä vääntää pakolla käyttöneuleita niistä kamalimmista langoista. Eli tästedes panostan laatuun, en määrään.

 

Wapun kunniaksi Vappuaattona aloitin pitsihuivin Bitterroot talven 2009 Knittystä. Lankana on ystäväni Asarumin värjäämää Yarngrimoire Sock -lankaa, värinä upea, hehkuva Metarktis 2.0.