Koruja ei ole juuri valmistunut, tyypillisesti muutama rannekoru ja Varvaran ohjeella coral-lariat pikkuhiljaa. Toinen puolikas on jo kolmella säikeellä valmis, värinä musta. Toisesta puoliskosta tulee valkoinen, ja lisäksi tumman violetti ja purppuran värinen puolikas, jolloin koru saa monta värivaihtoehtoa muuntelumahdollisuuksien lisäksi.

Aloitin pari viikkoa sitten kansalaisopistolla helmikurssin, sekä tänään oli ensimmäinen kerta hopeatyökurssista. Ensin tehtiin harjoituksen vuoksi koruvaijeriin yksinkertainen kaulakoru, mutta jo huomenna aloitetaan varsinaisen hopeaketjun teko. Jännittää kovasti, miten se hopearenkaiden teko kieputuksineen ja sahauksineen sujuu. Itse ketjun kokoamisen en uskoisi olevan kovin hankalaa, vähän olen jo kuningasketjua valmiilla renkailla kokeillut. Saapa nähdä...

Kohta korujen teko jää vielä vähemmälle, kun ensi kuun alusta aloitan päättötyötä, jonka parissa meneekin sitten seuraavat 8-9 kuukautta. Toivottavasti noin vuoden kuluttua valmistun, ja kaikki vimeiset kurssit tulee suoritettua kevääseen mennessä.