joka on ihan hyvä vaan, nimittäin eilen aloitettu mohairkeeppi on jo todella hyvällä mallilla, vaikka en tänään paljoa kerennyt neuloa. Reilusti yli puolenvälin mennään jo, eli varmaankin huomenna saan sen valmiiks, viimeistään maanantaina. Uutta projektia on myös aloitettu, viininpunaisesta Elann Sonata -puuvillalangasta muotoutuu hiirikäsityyny. Mukava pikkuprojekti tähän väliin. Itsellä vastaava tyyny on jo käytössä, tämä menee miehelle, jos vaan kelpuuttaa käyttöön.

Projektitilanne nyt: päiviä projektissa mukana/aloitettuja töitä/valmistuneita: 3/3/1

 

Ja syy miksi neulominen jäi vähemmälle tänään, kävin kampaajalla. Viime käynnistä oli ehtinyt kulua jo kolme kuukautta ja tukka oli sen näköinen..nyt on ihanan lyhyt kesätukka. Väri edelleen musta, etutukassa on viininpunaisia raitoja (jotka haalistuvat aina liian nopeasti, nyyh).

Viime syksynä lokakuussa pätkäsin siis aina pitkänä olleet hiukseni polkkapituiseksi, ja pikkuhiljaa on siirrytty vain lyhyempään ja lyhyempään. Aluksi lyhyempi hiusmalli pelotti, ja leikkuuopeaatio pitkästä lyhyeksi vei värjäyksineen lähes kolme tuntia. Ensin ronskimman lyhennyksen (hiukset laitettiin ponnarille ja ponnari leikattiin pois, se on muistona jäljellä) jälkeen hiuksia lyhennettiin asteittain, kun ei tiedetty miten hiukset käyttäytyvät. Takaraivossa on yksi hiuspyörre ja edessä kaksi, jonka ansiosta etuhiuksillani on tapana nousta enemmän tai vähemmän pystyyn.

Olen ollut todella tyytyväinen ja kerta kerralta kampaamoreissujen jälkeen olen ollut entistä tyytyväisempi. Tässä pieni kuvasarja muutoksesta viimeisen reilun puolen vuoden aikana. Ennen leikkaamista hiukseni olivat noin 70cm pituiset, ulottuivat ristiselkään.

 

Lokakuu 2008

uustuccapl5.jpg

 

Huhtikuu 2009

44898102.jpg

 

Kesäkuu 2009

kuva2j.jpg

Turha kai erikseen kehua vielä, mutta tykkään <3