Uskomatonta, mutta olen pitänyt Hopeakerä-blogia jo kolme vuotta! Aika kuluu niin nopeaan ettei uskoisi.

 

Viime aikoina olen neulonut todella paljon, kiitos kesäloman. KYH-tempaus on ollu ttodella mahtava, niistä 20:stä ennen juhannusta aloitetusta työstä on enää yksi kesken. Raglantunika valmistui toissapäivänä ja on nyt pingoituksessa olohuoneen matolla.

raglantunika.jpg

Malli: Raglantunika (SK 3/2009)

Lanka: Trekking Hand art flame, väri provence, 260g

Puikot: 4,0mm

 

Kesken on enää Honeycomb-liivi, jonka takakappale on valmistumassa hyvää tehtia. Rowanin Felted tweed on ihanan pehmeää neuloa ja syntyvä neulepinta on sopivan rouheaa (anteeksi tämä kauhea muotisana :D ).

Ihme kyllä nyt ei tee mieli aloittaa yhtään uutta neuleprojektia, vaan liivin jälkeen jatkan yli kuukauden pöydällä odottaneita keskeneräisiä töitä: yhden sukkaparin toista sukkaa on tehty noin kymmenen senttiä, tatamikimonosta on valmiina vajaa puolet ja yksi neulepaita on kauluksessa alkutekijöissään (tämän saatan purkaa ja myydä langat, Jaegerin extra fine merino dk:n  tummansininen väri arveluttaa kuitenkin).

Näiden lisäksi talvelta on kesken dragon scarf paksusta violetista Novitan Mambosta, jota jatkan varmaan vasta syksyllä. Joskus vuosi sitten aloitin vironvaillaisen revontulen jälkeen heti toista grafiitinharmaasta Nallesta, tämä huivi on saanut myös levätä hetkisen ja teen sen valmiiksi sitten myös talveksi. Teeteen sinisestä popparista on ollut tuloillaan jo jonkin aikaa kapea pitsihuivi, mutta bambupuikot ja tämä lanka eivät vain nappaa, kolmesta lankakersätä olisi vielä viimeinen neulottavana. Tämä tarvitsisi puristaa jossain vaiheessa valmiiksi, ainakin sitten saa sen lahjaneuleeksi jos ei muuta.

Että kyllä niitä keskeneräisiäkin on kun alkaa vain etsimään, suurin osa kun on piilossa jossain korissa tai hautautuneena pöydälle, niin ei niitä voi muistaa :D Poissa silmistä, poissa mielestä jne..

 

Jossain vaiheessa järkkään pientä visaa lankavaraston koon arvailun merkeissä, mutta siitä lisää sitten kun saan inventaarin aloitettua ;)