Kuvasin viimein viime kesäkuussa valmistuneet villasukat, kun ne sukkalaatikon pohjalta otin ensimmäistä kertaa käyttöön. Todella hyvin istuvat jalkaan, ehkä sukan kärkiosa on liian suippo, mutta ei se menoa haittaa. Alunperin näistä piti tulla käyttösukat ulkokengissä käytettäväksi, mutta en taida uskaltaa käyttää muualla kuin kotona. Täynnä nyppyjä olevat sukat eivät ole kivat.

sukat1sv7.jpg

Hattarasukat (perussukka varpaista aloittaen)
Lanka: Mokkasukka (Villamokka, Hämeenlinna), 48g
Puikot: 2.5mm
Koko: 36


Viikko sitten Sinellissä poiketessa ostin muutaman paketin Fimo-massaa kokeiltavaksi. Savesta muovailua olen aina inhonnut, kun siitä en millään saa muotoiltua mitä haluan. Ajattelin, josko tälläinen massa sitten olisi sopivampi. Ensimmäinen kokeilu meni kyllä vähän pieleen. Käteni olivat aivan liian lämpimät (seuraavalla kerralla kumihanskat käteen) ja massa ei tuntunut pysyvät oikein missään muodossa. Pyöreitä palloja helmiksi kyllä sain aikaan, mutta kun yritin niihin saada valmiiksi taivutellun ripustuslenkin painettua kiinni, ei hommasta tullut mitään. Jonkinlainen kaulin helpottaisi myös asiaa.

massailutte9.jpg

Muutamia hahmoja ja pieniä ötököitä sain viimein aikaiseksi, mutta suunnittelemani helmet valmiilla rei'illä ja riipukset jäivät tekemättä. Ehkä pitäisi mennä jollekin kurssille, en uskaltanut edes sekoitella eri värejä keskenään, ettei kaikesta tule sitten mustaa tai tasaisen ruskeaa.